Gavere - Burgemeester P. Ceuterickstraat 5

availability
12 Woningen 13 Garages / parking

/

BOUWJAAR
2024

/

VANAF
€ 380.000

Beschrijving

Ontdek de charme van Asper, een sfeervolle deelgemeente van Gavere, waar een uniek nieuwbouwproject op u wacht. Gelegen in een bevoorrechte omgeving, op slechts 15 minuten rijden van de bruisende stad Gent, presenteert dit project 12 prachtige nieuwbouwwoningen.
Dit woonproject bevindt zich in een licht en rustig gebied, een ware oase van sereniteit. Een woonerf waar rust en groen samenkomen, biedt u een unieke levensstijl weg van de drukte van alledag. Het is de perfecte balans tussen de levendige stad en de vredige natuur.
Om uw comfort te optimaliseren, bieden wij de mogelijkheid om een carport of staanplaats aan te kopen. Voor €20.000 (exclusief kosten) kunt u genieten van de beschutting van een carport, terwijl een staanplaats, exclusief kosten, beschikbaar is voor €12.500. U heeft de vrijheid om te kiezen welke optie het beste bij uw wensen past.
Stap binnen in uw droomhuis, waar comfort en stijl samenkomen in deze volledig sleutel-op-de-deur afgewerkte woningen. Elk detail is zorgvuldig overwogen, waardoor u meteen kunt genieten van uw nieuwe thuis in Asper.
Volgens het voorziene lastenboek heeft u de keuze om deze ruimtes in te richten volgens uw eigen smaak en voorkeuren. 
Neem gerust contact met ons op voor meer details over dit opwindende project en ontdek hoe u de sleutels kunt omdraaien naar uw nieuwe leven in Asper. 

Ga naar www.jpbbuilding.be voor verdere info of neem telefonisch contact op met onze verantwoordelijke via het nummer 0494 73 44 49.

Burgemeester P. Ceuterickstraat 5 - 9890 Gavere Asper

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Burgemeester P. Ceuterickstraat 5 - 9890 Gavere Asper

Interesse in dit project