Lietersberg Denderwindeke

availability

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 382.000

Beschrijving

Welkom bij ons prestigieuze nieuwbouwproject op de betoverende Lietersberg in Denderwindeke. Onze woningen met drie slaapkamers zijn ontworpen met de hoogste normen van comfort en moderniteit in gedachten. Hier vind je de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en eigentijds wonen.

Elke woning is uitgerust met vloerverwarming en een geavanceerd ventilatiesysteem van klasse D. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele en gezonde leefomgeving, ongeacht het weer buiten. We hechten veel belang aan duurzaamheid en energie-efficiëntie, zodat je kunt besparen op energiekosten terwijl je toch geniet van de nieuwste technologieën.

Bij ons project is personalisatie de sleutel. We bieden een afwerking naar keuze volgens het voorziene lastenboek, zodat je jouw nieuwe huis kunt aanpassen aan jouw smaak en levensstijl. Kies uit een scala aan hoogwaardige materialen en stijlvolle ontwerpelementen om een huis te creëren dat echt van jou is.

Wat dit project nog specialer maakt, is de strategische locatie. Uitvalswegen naar Halle, Brussel, Aalst en Ninove liggen dichtbij, waardoor je moeiteloos toegang hebt tot deze bruisende steden. Of je nu voor werk, ontspanning of winkelen de stad in wilt, alles is binnen handbereik.

En dit alles in de idyllische omgeving van de Lietersberg. Natuurliefhebbers zullen genieten van de nabijheid van wandelpaden, fietsroutes en de rustgevende groene omgeving. Tegelijkertijd ben je slechts een korte rit verwijderd van alle voorzieningen en het bruisende stadsleven.

Houd er rekening mee dat de prijs exclusief kosten en btw is. Voor gedetailleerde informatie over de prijs en om de plannen in te zien, nodigen we je graag uit om een afspraak te maken op ons kantoor. Bel ons op 0479 510 510 om een geschikte tijd te regelen.

Ontdek het huis van je dromen op de Lietersberg in Denderwindeke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om jouw toekomstige thuis te reserveren.

Documenten

Lietersberg - 9400 Ninove

Lietersberg - 9400 Ninove

Interesse in dit project