Woningen met uniek zicht te Melle!

availability

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 465.000

Beschrijving

Ons nieuwbouwproject gelegen aan de Collegebaan te Melle is een uniek project bestaande uit vier nieuw te bouwen woningen. De locatie biedt een prachtig open zicht op de Schelde en het aangrenzende wandelpad. Het is een ideale ligging voor mensen die dicht bij de stad en werkgelegenheden willen zijn, terwijl scholen en winkels ook slechts op 5 minuten afstand liggen.

De woningen zijn ontworpen met moderne gemakken en comfort in gedachten. Ze zullen voorzien zijn van vloerverwarming op beide verdiepingen, wat zorgt voor een gelijkmatige en aangename verwarming van de ruimtes. Daarnaast zal er een ventilatiesysteem type D worden geïnstalleerd, dat zorgt voor een gezond binnenklimaat door een efficiënte luchtstroom en filtering.

De keuken en badkamer van de woningen zullen volledig ingericht zijn, waardoor de nieuwe eigenaar direct kan genieten van moderne en functionele ruimtes. Bovendien krijgt de klant de mogelijkheid om de materialen en afwerking volledig naar eigen wens te kiezen, waardoor elke woning een uniek karakter kan krijgen.

Er is de mogelijkheid om een stuk weide aansluitend van het perceel aan te kopen. Dit met een oppervlakte van 984 vierkante meter.
Prijs 15.000 euro.

Als u verdere informatie wenst over dit nieuwbouwproject, kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 0494 73 44 49. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer details te geven over deze prachtige woningen aan de Collegebaan te Melle.

Collegebaan 25D - 9090 Melle

Collegebaan 25D - 9090 Melle

Interesse in dit project