Hoek Bredestraat Ooistraat

availability
6 Woningen

/

BOUWJAAR
2023

/

VANAF
€ 400.000

Beschrijving

Welkom bij ons uniek en opwindend project gelegen op de hoek van de Ooistraat en de Bredestraat in Oostakker, Gent. Deze exclusieve ontwikkeling bestaat uit zes gloednieuwe, ruime gebouwen, elk met 170 vierkante meter luxueuze leefruimte.

Deze prachtige woningen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het moderne leven, met voorzieningen zoals zonnepanelen, vloerverwarming en een verwarmingssysteem dat niet afhankelijk is van gas. Dit maakt ze energie-efficiënt en milieuvriendelijk, zodat u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen en geld kunt besparen op uw energierekening.

Het hoogtepunt van deze prachtige woningen is ongetwijfeld de uitgestrekte tuin, die toegankelijk is via een pad aan de achterzijde van het pand. Deze grote buitenruimte biedt het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen met familie en vrienden of gewoon te genieten van de rust van uw eigen privé-oase.

Elk gebouw heeft een stijlvol, eigentijds ontwerp dat ruimte en licht maximaliseert, waardoor een lichte en luchtige sfeer ontstaat die perfect is voor het moderne leven. Het ruime interieur omvat drie grote slaapkamers, die voldoende ruimte bieden voor een groeiend gezin of voor het ontvangen van gasten.

Met een E-peil rating van slechts 15, zijn deze woningen niet alleen mooi, maar ook ongelooflijk energie-efficiënt, zodat u kunt genieten van een comfortabele en duurzame levensstijl voor de komende jaren. De woningen zijn ook gunstig gelegen, met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen.

Als u op zoek bent naar een luxe woning die ook milieuvriendelijk en energie-efficiënt is, kijk dan niet verder dan dit unieke project op de hoek van de Ooistraat en de Bredestraat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en zie zelf waarom deze prachtige woningen de perfecte plek zijn om je eigen huis te noemen.

Ooistraat 2 - 9041 Gent

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Ooistraat 2 - 9041 Gent

Interesse in dit project