MARIASTRAAT 22

availability
12 Appartementen 1 Handelspand 14 Garages / parking

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 219.200

Beschrijving

Project aan 6 % BTW.
Welkom bij de Mariastraat 22, een exclusief complex van 16 prachtige appartementen in het hart van Oudenburg. Deze luxe woningen zijn zorgvuldig ontworpen om u te voorzien van het ultieme comfort en gemak, waardoor ze de perfecte plek zijn voor u om naar huis te gaan.

Elk appartement in dit complex beschikt over een ruime open woonkamer, perfect om te ontspannen en te entertainen. De moderne keuken is uitgerust met top-of-the-line apparatuur en voldoende opslagruimte, waardoor het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent is. De twee slaapkamers zijn beide ruim bemeten en bieden veel natuurlijk licht, terwijl de moderne badkamer is voorzien van een strakke afwerking en hoogwaardige armaturen.

Een van de opvallende kenmerken van deze woningen is hun energie-efficiëntie, met een E-peil rating die onder E-peil 15 ligt. Dit is te danken aan het gebruik van zonnepanelen en een milieuvriendelijk verwarmingssysteem, die niet alleen helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook uw energierekening verlagen.

Naast de luxe interieurs profiteren de bewoners van de Mariastraat 22 ook van een reeks gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder beveiligde opslagruimte en ruime parkeergelegenheid. En omdat dit complex zo centraal gelegen is, heb je gemakkelijk toegang tot alle lokale voorzieningen, winkels en restaurants die Oudenburg te bieden heeft.

Als je op zoek bent naar een high-end, energie-efficiënt appartement in het hart van Oudenburg, kijk dan niet verder dan de Mariastraat 22. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen van dit prachtige complex.

Mariastraat 20 - 8460 Oudenburg

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Mariastraat 20 - 8460 Oudenburg

Interesse in dit project