Laurierenlaan Oudenburg

availability
2 Woningen

/

BOUWJAAR
2023

/

VANAF
————

Beschrijving

Introductie van de nieuwste toevoeging aan onze collectie van luxe woningen, gelegen in de zeer gewilde Laurierenlaan in Oudenburg. Dit prachtige nieuwe gebouw biedt de perfecte combinatie van moderne stijl, gemak en comfort, waardoor het de perfecte woning is voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme woonervaring.

Dit ruime gebouw beschikt over drie royale slaapkamers, waardoor het uiterste aan privacy en gemak wordt geboden. Het open ontwerp van de woonkamers creëert een lichte en luchtige ruimte, perfect om te ontspannen of te entertainen. Het gebouw heeft ook high-end afwerking, inclusief state-of-the-art apparatuur.

Een van de opvallende kenmerken van deze woning is het gebruik van zonnepanelen en een innovatief verwarmingssysteem dat niet afhankelijk is van gas. Deze milieuvriendelijke kenmerken zorgen ervoor dat het gebouw een lage CO2-voetafdruk heeft en bijdraagt aan een duurzaam milieu. Het gebouw heeft een indrukwekkende E-peil van E25, wat betekent dat het een zeer hoog niveau van energie-efficiëntie heeft, wat leidt tot lagere energierekeningen en een kleinere impact op het milieu.

Het pand heeft een uitgestrekte tuin, die de perfecte ruimte biedt om te genieten van buitenactiviteiten, gasten te ontvangen of gewoon te ontspannen en van de zon te genieten.

Gelegen in het hart van Oudenburg, ligt deze woning op een steenworp afstand van een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en scholen. De nabijgelegen E40 snelweg biedt ook gemakkelijke toegang tot Brugge, Oostende en andere nabijgelegen steden, waardoor het de perfecte locatie is voor degenen die verlangen naar het beste van beide werelden.

Dit nieuwe gebouw is de ultieme uitdrukking van luxe wonen en biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning die zich echt onderscheidt van de massa. Mis deze kans niet om een van de meest prestigieuze en milieuvriendelijke eigendommen in Oudenburg te bezitten. Contacteer ons vandaag nog om een bezichtiging te plannen of om meer te weten te komen over deze opwindende kans.

Documenten

Laurierenlaan - 8460 Oudenburg

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Laurierenlaan - 8460 Oudenburg

Interesse in dit project