BRUGGESTRAAT 105 OEDELEM

availability

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 321.000

Beschrijving

Ontdek de laatste kans om te genieten van modern wonen in een rustige omgeving in het hart van Oedelem. Ons project van 50 nieuwbouwwoningen is bijna voltooid, en we zijn verheugd om u onze laatste BEN-woningen aan te bieden.

Deze BEN-woningen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en comfort. Ze beschikken over vloerverwarming op beide verdiepingen, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een aangename leefomgeving. Bovendien zijn de woningen uitgerust met 6 zonnepanelen, waardoor u kunt profiteren van groene energie en uw energiefactuur kunt verlagen.

Het ventilatiesysteem D zorgt voor een gezond binnenklimaat, met verse lucht en een optimale vochtregulatie. Daarnaast is er een warmtepomp geïnstalleerd, wat resulteert in een zeer laag energieverbruik en een hoge energieprestatie. Het peil van de woningen is E15, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn en voldoen aan de huidige energienormen.

Deze laatste woningen worden volledig ingericht volgens het voorziene lastenboek, met een afgewerkte badkamer, keuken, tegels en laminaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwerking en kunt u meteen genieten van uw nieuwe woning.

De woningen zijn gelegen in een aantrekkelijke en groene omgeving, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zijn er verschillende recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals fiets- en wandelroutes.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze prachtige BEN-woningen in de Bruggestraat te Oedelem. We verwelkomen u graag voor een bezoek ter plaatse.

Documenten

Bruggestraat 105 - 8730 Beernem

Bruggestraat 105 - 8730 Beernem

Interesse in dit project