Wandelweg Bredene

availability
3 Woningen

/

BOUWJAAR
2023

/

VANAF
€ 440.000

Beschrijving

Met genoegen presenteren wij u ons nieuwste project aan de Wandelweg 9-19 in Bredene, gelegen op slechts 10 minuten afstand van de prachtige badstad Oostende. Deze ideale locatie biedt u de perfecte combinatie van rustig wonen en de nabijheid van bruisende stadsfaciliteiten.

Onze exclusieve nieuwbouwvilla's belichamen luxe, comfort en duurzaamheid. Met een oppervlakte van 200 vierkante meter bieden ze voldoende ruimte voor uw gezin om te gedijen. Met de nabijheid van Oostende kunt u genieten van de vele voordelen van het leven aan de kust, terwijl u toch kunt terugkeren naar een serene en gezinsvriendelijke omgeving.

Of u nu wilt genieten van een ontspannen dag aan het strand, een wandeling wilt maken langs de prachtige promenade of wilt profiteren van de uitstekende winkels en restaurants die Oostende te bieden heeft, het is allemaal binnen handbereik. De stad biedt ook een scala aan culturele evenementen, bruisende festivals en diverse recreatieve activiteiten om van te genieten.

Terugkerend naar uw woning aan de Wandelweg kunt u genieten van de rust en ruimte die het project te bieden heeft. Met grote tuinen en moderne voorzieningen, zoals vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D, bent u verzekerd van een comfortabele en duurzame leefomgeving.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit unieke project. Ontdek de perfecte combinatie van rustig wonen, nabijheid van de badstad Oostende en moderne luxe in onze prachtige nieuwbouwvilla's aan de Wandelweg 9-19 in Bredene.
6 % BTW nog mogelijk ! Tot eind 2024! 

Documenten

Wandelweg 9 - 8450 Bredene

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Wandelweg 9 - 8450 Bredene

Interesse in dit project