Rijselstraat 21 B Torhout

availability

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 217.500

Beschrijving

Welkom bij ons prachtige appartementencomplex in de Rijselstraat 21B te Torhout. Dit gebouw bestaat uit 10 ruime en moderne appartementen die een combinatie bieden van comfort en luxe. Elke woning is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en biedt een ongeëvenaarde woonervaring in een rustige en groene omgeving.

Een van de grootste troeven van dit appartementencomplex is de ondergrondse parkeerruimte met een ruim aantal parkeerplaatsen. Dankzij de unieke autolift en fietsenlift kunt u moeiteloos van uw appartement naar uw voertuig of fiets. Dit is een zeldzame voorziening die de bewoners een ongekend niveau van comfort en gemak biedt.

Naast deze faciliteiten beschikt het complex ook over een mooie gemeenschappelijke groenruimte waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een drukke dag. De zuid-westelijke georiënteerde terrassen bieden een prachtig uitzicht en laten u genieten van de zonsondergang.

De appartementen worden volledig afgewerkt geleverd en zijn voorzien van alle comfort. De sleutel-op-de-deur afwerking zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afwerking van uw woning. Elk appartement is voorzien van hoogwaardige materialen en een modern design. Er is veel aandacht besteed aan de indeling van de ruimtes om een maximale functionaliteit te garanderen.

Het appartementencomplex is gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen en faciliteiten die u nodig heeft. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Bovendien zijn er tal van recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals fiets- en wandelroutes.

Als u op zoek bent naar een unieke en exclusieve woonsituatie, dan is dit appartementencomplex in de Rijselstraat 21B te Torhout een uitstekende keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te plannen. We staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning.

Documenten

Rijselstraat 21 - 8820 Torhout

Rijselstraat 21 - 8820 Torhout

Interesse in dit project