Gitsstraat 42 te Torhout

availability
4 Woningen

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 290.000

Beschrijving

Deze kleinschalige verkaveling is centraal gelegen en is bestaande uit 4 mooie pastoriewoningen waarvan 2 halfopen en 2 gesloten woningen.
Elke woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen en beschikken over een ruime zonnig tuin met aansluitende carport.

Iedere woning beschikt over een inkomhal met vestiaire en gasten toilet, open leefruimte ingedeeld in een salon, eetruimte, open keuken voorzien van alle installaties en aansluitende berging.
Op de verdieping vinden we een nachthal verbonden met drie ruime slaapkamers en een afgewerkte badkamer met ligbad, dubbele lavabo met meubel en inloopdouche. Op de nachthal vindt u alsook de zoldertrap naar de zolderverdieping en een apart toilet.

De woningen worden steeds afgewerkt volgens keuze van de klant via het voorziene lastenboek. Energiezuinige woning met een E-peil van 35, voorzien met elk 6 zonnepanelen en ventilatiesysteem C +. De voorziening voor de wasmachine, toiletten en kraantje buiten zijn aangesloten op regenwater.

Bakkers, slagers, grootwarenhuizen, de post, banken, ruim aanbod aan lagere, middelbare en hoge scholen zijn in de nabije omgeving.
Recreatie mogelijkheden zoals een looppiste, sportcentrum en zwembad zijn op een fietsafstand van het nieuw woonproject gelegen.

Interesse? Contacteer vrijblijvend onze medewerker op het nummer 0479 510 510.

Documenten

Gitsstraat 42 - 8820 Torhout

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Gitsstraat 42 - 8820 Torhout

Interesse in dit project