Peterseliestraat Brugge - wonen langs de vestingen

availability
8 Woningen

/

BOUWJAAR
2021

/

VANAF
€ 485.000

Beschrijving

Welkom bij onze prachtige ontwikkeling gelegen in het hart van Brugge, aan de Peterseliestraat 52. Dit exclusieve project bestaat uit acht gloednieuwe gebouwen, elk met luxe woonruimte en moderne voorzieningen.6 % BTW is mogelijk!

Een van de opvallende kenmerken van deze woningen is het milieuvriendelijke verwarmingssysteem dat zonder gas werkt, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind en uw energiekosten laag blijven. Met een E-peil rating lager dan E-peil 25 zijn deze woningen ongelooflijk energie-efficiënt, zodat u jarenlang kunt genieten van een comfortabele en duurzame levensstijl.

Elk gebouw is zorgvuldig ontworpen om ruimte en licht te maximaliseren, waardoor een lichte en ruime sfeer ontstaat die perfect is voor modern wonen. De interieurs omvatten open woonruimtes, ruime slaapkamers en strakke, moderne badkamers. Met het gemak van ruime parkeergelegenheid zijn deze woningen perfect voor gezinnen, stellen en individuen.

De locatie van deze woningen is ongeëvenaard, met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, winkels en restaurants, evenals de beroemde attracties van Brugge. Of u nu op zoek bent om de cultuur van deze prachtige stad op te snuiven, te genieten van een ontspannen avondje uit, of gewoon van een ontspannen wandeling langs het kanaal, alles wat u nodig heeft is direct voor de deur.

Als u op zoek bent naar een luxe, energiezuinige woning op een toplocatie, kijk dan niet verder dan Peterseliestraat 52. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen van dit prachtige project.
Mis deze opwindende kans niet. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen of om meer te weten te komen over onze ontwikkeling. We kijken ernaar uit van u te horen en u te helpen uw droomhuis in Brugge te vinden.
Aankoop aan 6 % BTW mogelijk.

Peterseliestraat 52 - 8000 Brugge

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Peterseliestraat 52 - 8000 Brugge

Interesse in dit project