Ettelgemsestraat 83 Oudenburg

availability
12 Appartementen 12 Garages / parking

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 260.000

Beschrijving

Mis de kans niet om een van de laatste twee resterende appartementen op de begane grond van ons prestigieuze gebouw gelegen aan de Ettelgemsestraat 83 in Oudenburg te bezitten. Deze prachtige appartementen bieden de perfecte combinatie van moderne stijl en comfort, waardoor ze de ideale woning zijn voor zowel gezinnen als individuen.

Elk van deze ruime appartementen beschikt over twee of drie royale slaapkamers, die voldoende ruimte bieden voor ontspanning en privacy. De open woonruimtes zijn ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren, waardoor een lichte en uitnodigende ruimte ontstaat die perfect is om gasten te ontvangen of gewoon te genieten van een rustige avond. De appartementen beschikken ook over een goed ingerichte keuken met de nieuwste apparatuur, waardoor koken een fluitje van een cent wordt.

Maar de echte showstopper van deze appartementen is het grote terras, perfect om van de zon te genieten, een kopje koffie te drinken of gasten te ontvangen. Het terras is de ideale ruimte om een privé buitenoase te creëren, compleet met comfortabel buitenmeubilair, planten en meer.

Beide appartementen beschikken ook over een grote, luxe badkamer met hoogwaardige afwerking, waardoor het gemakkelijk is om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. De appartementen zijn ontworpen met uw comfort in het achterhoofd, van de ruime indeling tot de hoogwaardige afwerking en inrichting.

Gelegen op een toplocatie, deze appartementen zijn slechts een steenworp afstand van een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en scholen. Met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en de belangrijkste snelwegen, ben je nooit ver van alles wat je nodig hebt.

Deze appartementen zullen niet lang beschikbaar blijven, dus mis de kans niet om een van hen je eigen te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen of om meer te weten te komen over deze opwindende kans.

Ettelgemsestraat 83 - 8460 Oudenburg

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Ettelgemsestraat 83 - 8460 Oudenburg

Interesse in dit project