Zandvoordsestraat te Oudenburg

availability
10 Appartementen 24 Garages / parking

/

BOUWJAAR
---

/

VANAF
€ 144.000

Beschrijving

Valt nog volledig binnen het termijn van 6 % BTW.

Welkom bij het laatst beschikbare appartement in ons exclusieve project te Oudenburg. Gelegen aan de Zandvoordsestraat 26, biedt dit luxe appartement de perfecte combinatie van comfort, gemak en stijl.

Dit prachtige appartement beschikt over ruime leefruimtes en top-of-the-line afwerking. Het open ontwerp zorgt voor een modern en luchtig gevoel, terwijl de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, elk met hun eigen en-suite dressing. De keuken is volledig uitgerust met high-end apparatuur en strakke afwerking, waardoor het de perfecte ruimte is voor het vermaken van gasten of het bereiden van gastronomische maaltijden.

Ons project is gunstig gelegen in het hart van Oudenburg, met gemakkelijke toegang tot een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en scholen. De nabijgelegen E40 snelweg biedt ook gemakkelijke toegang tot Brugge, Oostende en andere nabijgelegen steden.

Naast de toplocatie beschikt het appartement over een privéterras en tuin, waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving. Het gebouw heeft ook een gemeenschappelijke tuin, perfect om te genieten van activiteiten in de buitenlucht of om gasten te ontvangen.

Dit is een unieke kans om een van de meest energetische en exclusieve appartementen in Oudenburg te bezitten. Mis de kans niet om dit prachtige appartement uw eigendom te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen of om meer te weten te komen over deze opwindende kans.

Zandvoordsestraat 26 - 8460 Oudenburg

Overzicht beschikbaarheid

REFERENTIE
GRONDOPP.
WOONOPP.
SLKS
PRIJS
PLAN

Zandvoordsestraat 26 - 8460 Oudenburg

Interesse in dit project