RECHTSTREEKS VAN AANNEMER

Wij garanderen u een kwaliteitsvolle dienstverlening, gebaseerd op vertrouwen
en op onze kennis van de residentiële nieuwbouwmarkt. De verwachtingen van
de klant komen hierbij steeds op de eerste plaats. Binnen ons permanent
aanbod van tientallen nieuwbouwwoningen, bieden wij dan ook een
verscheidenheid van stijlen in allerlei prijsklassen.

Belangrijk is dat onze klanten aan hun woning een persoonlijk accent kunnen geven door de keuze van de materialen tijdens de fase van de afwerking. Als extra troef bieden wij de klanten de mogelijkheid om hun woning wind- en waterdicht aan te kopen.

Bij het realiseren van een afgewerkte woning komt zeer veel kijken. Als klant wordt u dan ook persoonlijk begeleid en ondersteund tijdens het gehele bouwproces zodat u zonder veel kopzorgen kan genieten van deze belangrijke periode in uw leven. Wij zijn er fier op dat wij over de jaren heen, het vertrouwen van talloze klanten hebben mogen verdienen. Het is dan ook onze doelstelling om onze goede reputatie verder uit te bouwen.

Tot binnenkort!

Zaakvoerder JPB Building

 

2007

Het eerste project: vier bel-etagewoningen te Ichtegem. Van meet af aan was het onze bedoeling om de klanten een ruime maar ook betaalbare woning aan te bieden.

 

2008-2013

In deze periode kozen meer dan 100 klanten voor een kwaliteitswoning van JPB Building en dit in de driehoek Oostende – Torhout – Middelkerke.

Er wordt een fulltime werfleider in dienst genomen om de zaakvoerder bij te staan met de uitvoering van de projecten.

 

2014

Het jaar van de definitieve doorbraak: we realiseren een 60-tal woningen en een tweede fulltime werfleider komt dan ook de organisatie vervoegen.

 

2015

We verkopen dat jaar 80 woningen. JPB Building ontpopt zich nu zich tot één van de grotere bouwpromotoren uit de streek. Het kantoor verhuist in augustus naar Loppem.

 

2016

Het permanente aanbod van nieuwbouwwoningen wordt uitgebreid tot meer dan 130 eenheden, met mooie locaties o.a. in Oostende, Middelkerke, De Haan, Veldegem en Jabbeke.

U heeft bouwgrond te koop, al dan niet te verkavelen?